Reuzen bouwen

Hoe bouw je reuzen, mensen en teams die hun kracht en energie bundelen? Hoe kom je van droom naar werkelijkheid? We hebben niet altijd direct een antwoord, maar wel methodes en mensen om antwoorden met u te vinden.

 

Dit is onze aanpak:

Droom met nextpractice-explorer

Wilt u de potentie van uw organisatie ontdekken en versterken, nieuwe business ontwikkelen, perspectieven wisselen, exploreren?
U ziet niet altijd direct de mogelijkheden als u het bekijkt vanuit uw huidige standpunt. In deze droomsessie...lees verder

Transformeer met nextpractice-transformer

Heeft u al een helder doel geformuleerd? De nextpractice-transformer brengt visies en besluiten op een effectieve wijze een stap verder. Het verbindt alle benodigde elementen met elkaar en maakt alle actie concreet en overzichtelijk. Hiervoor zijn veelzijdige en breed toepasbare tools ontwikkeld... lees verder.

Versnel met nextpractice-momentum

Veranderingen die een grote groep aangaan en/of gevoelig liggen kunnen moeilijk en langdurig zijn. Met nextpractice-momentum bent u in staat om in zeer korte tijd en tegelijkertijd uw management en medewerkers op n lijn te brengen en op creatieve wijze te betrekken in het vormgeven van de verandering. lees verder

Creer met nextpractice-creator

Een boeiend perspectief en een plan zijn aanwezig, maar heeft u alle kennis in huis? Is men in staat om dit ook op de meest effectieve wijze uit te voeren? De nextpractice-creator helpt bedrijven en personen om alle gecreerde perspectieven en energie tot een goed resultaat te brengen. De deelnemers doen hierin zoveel mogelijk zelf, maar hebben de ervaren nextpractice-professionals om hun te begeleiden. .. lees verder.

Inspireer met nextpractice-inspirator

Wilt u eens ver-staan? letterlijk op een ander been worden gezet? nextpractice geeft regelmatig lezingen over uiteenlopende onderwerpen en zijn vooral bedoeld om nieuw en ander perspectief te creren in een (grote) groep. De ervaren sprekers delen graag.... lees verder.

Verbind met nextpractice-navigator

Met de nextpractice-navigator exploreert, transformeert u ideen en brengt ze in de praktijk. Ideen voor de toekomst worden in balans gebracht met de situatie van vandaag. We hebben de mensen en de technologien om dit te ondersteunen. lees verder.